Wingfoil Clinic

Kun je al aardig overweg met je wing en foil, maar wil je stabieler en gecontroleerder vliegen, de gijp en overstag leren of leren springen? Dan ga jij heel veel leren tijdens deze Wingfoil Clinic! Doe jij ook mee op vrijdag 13 mei op het Amstelmeer?

Wat gaan we doen?

We starten kort op de kant met uitleg. Dat duurt ongeveer een half uur. Daarna gaan we snel het water op om zoveel mogelijk meters te maken. Op het water ga ik je helpen om jouw gijp, taak, jump om 360 onder de knie te krijgen! Omdat het maar een klein groepje is van maximaal 8 personen leer je heel veel!

Niveau

Om mee te kunnen doen moet je goed heen en weer kunnen dobberen zonder af te drijven. Omhoog komen op de foil moet je ook kunnen. Als je foilend nog geen lange rakken kunt maken is dat niet erg. Daar ga ik je bij helpen. Maar het is dus belangrijk dat je jezelf kunt redden en de eerste beginselen van het Wingfoilen onder de knie hebt. Heb je nog niet of nauwelijks gewingfoiled, dan kun je beter een Privé les boeken om het zo snel mogelijk te leren.

Planning

We starten om 16:45uur. Zorg ervoor dat je klaar staat in wetsuit, je foil onder je board is geschroefd en je wing is opgepompt. Als je al even 10 minuutjes op het water bent geweest om te kijken of alles goed is afgesteld, dan is dat helemaal top! Weet je niet welk materiaal je moet nemen? Loop dan even langs Niek. Rond 20:00 is de clinic klaar. Daarna neemt de wind meestal ook flink af.

Kosten

De kosten voor deze Wingfoil Clinic zijn €50,-

In principe dien je eigen materiaal te hebben. Heb je dat niet dan heb ik (beperkt) materiaal wat je kunt huren. De speciale huur prijs voor deze clinic is €40,- voor een hele set, voor de hele clinic. Wil je alleen een board of een foil of een wing huren, dan betaal je €20,- per item. Je dient dit van tevoren te reserveren via het inschrijfformulier. Je kunt het betalen ter plekke betalen met pin.

Scroll to Top