Dockstart les

Lekker dockstarten op een zonnige, windstille avond met je vrienden. Wat wil je nog meer..? Nou.. misschien heb je liever wind of golven.. maar als het daaraan ontbreekt is dockstarten een erg leuk alternatief. Het is gezellig en natuurlijk goed voor je pomptechniek. Maar anders dan Insta doet vermoeden is het een lastig spelletje. En als je een rondje van 1 minuut kunt rondpompen ben je een flinke held. Tijdens de dockstart les helpen we je met de eerste stappen om te leren dockstarten en geven we je ook advies over het materiaal.

Waarom een Dockstart les?

Door middel van een pompbeweging, met je benen, rondjes foilen is best een lastige techniek. Maar rennend op je foilboard springen is nog lastiger! Goede en duidelijke tips gaan jouw leerproces aanzienlijk versnellen. En het minimaliseert de kans op vervelende crashes. Behalve alle uitleg gebruik ik ook graag de ‘video analyse’. Daarmee krijg je een beter lichaamsbesef en zie je zelf ook welk punten je kunt verbeteren. En eerlijk is eerlijk: Na één les ben je helaas nog echt geen pro. Na de les is het tijd om met alle tips zelf aan de slag te gaan.

Materiaal

Wij kunnen voor het materiaal zorgen. Maar als je zelf materiaal hebt is het handig om dat mee te nemen. Een nieuw board of een andere foil is altijd flink wennen. Dus als je eigen materiaal hebt, is het handig om daar ook de les op te doen.

Dockstart les video analyse

Prijzen Dockstart les

De prijs voor anderhalf uur Dockstart les inclusief board, foil en peddel:
1 persoon: € 94,00
2 personen: € 64,00 per persoon
3 personen: € 52,00 per persoon

Neem via de mail of WhatsApp contact op om een les in te plannen.

Dockstart les voorbeeld
Scroll to Top