Flat water foil paddle up les

In een Flat water foil paddle up les gaan we oefenen om op vlak water het board op foil te peddelen. Meestal is een flat water paddle up niet het einddoel, maar is het een oefening om te leren Downwind SUP foilen. Wij zorgen voor de juiste spullen, maar als je eigen materiaal hebt is dat natuurlijk nog beter.

Waarom een Flat water foil paddle up les?

Om te kunnen Downwind SUP foilen is de ‘paddle up’ essentieel. Als je niet op foil kunt komen is er namelijk weinig aan. Maar het is ook één van de moeilijkste onderdelen van het Downwinden.. en voor velen één van de minst leuke. Maar ‘helaas’ is het niet mogelijk om het peddel gedeelte over te slaan als je wilt Downwinden. In een Flat water paddle up les gaan we kijken naar je peddel techniek. Om te kunnen focussen op techniek doen we deze les op het vlakke water.

Hoe ziet deze Flat water foil paddle up les er uit?

Als het nodig is starten we op een groot SUP board. Als het peddelen daarop goed gaat, stappen we over op een groot Downwind foil board met een hele grote foil. We passen de les helemaal aan jou aan, want het is een privéles, tenzij je zelf vrienden meeneemt. Ik gebruik vaak video analyse zodat je zelf kunt zien wat je kunt verbeteren en je een beter lichaam besef krijgt. Peddelen leer je niet in een les van anderhalf uur. Na de les moet je zelf aan de slag met alle tips en oefeningen!

Wat is een Flat water foil paddle up..?

Materiaal

Wij kunnen voor al het materiaal zorgen. We hebben grote inflatable SUP boards van Fanatic en grote Downwindfoil boards en foils van Duotone. Als je zelf materiaal hebt, is het natuurlijk handig om dat mee te nemen. Dan kunnen gelijk naar de afstelling en de peddel techniek op jouw eigen board kijken.

Prijzen

De prijs voor anderhalf uur Flat water paddle up les inclusief board, foil en peddel:
1 persoon: € 94,00
2 personen: € 64,00 per persoon
3 personen: € 52,00 per persoon

Flat water paddle up les uitleg
Scroll to Top